Online beiratkozás

Tisztelt Szülők!

A 2021/2022-es tanévre vonatkozó általános iskolai jelentkezés a vírushelyzetre való tekintettel idén is online fog történni. Sajnos az óvodai beiratkozásra nincsen hasonló felület, ezért az Oktatási Hivatallal egyeztetve az óvodánkba jelentkező gyerekek szüleinek is ugyanitt kell regisztrálniuk és jelentkezniük (Az iskolai jelentkezés adminként módosítható óvodai jelentkezésre).

A felület április 10-től 16-ig lesz nyitva, ebben az időszakban tudnak jelentkezni a Veresegyházi EGYMI-be.

  • Amennyiben másik gyermekük révén szülőként van hozzáférésük a KRÉTA rendszerhez, úgy a saját jelszavukkal bejelentkezve az E-ügyintézés ikonra kattintva tudnak jelentkezni. Ehhez csatolok egy youtube videót, amely részletesen bemutatja a lépéseket.
  • Amennyiben még nincsen hozzáférésük a KRÉTA rendszerhez, abban az esetben az alábbi linkre kattintva érhető el a KRÉTA  “Beiratkozás általános iskolába” modul:

https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap

Egy rövid regisztráció után… (Segítségképp ide is csatolok egy erről szóló videót)

…meg kell adni a kért adatokat (gyermek, szülő), és a lehető legtöbb rendelkezésre álló dokumentumot csatolni kell. (Anyakönyvi kivonat, TAJ kártya, lakcím kártya, szakértői vélemény, stb.),illetve kitölteni a nyilatkozatokat. 

Az adatok amelyekre szükségük lesz a regisztráció során:

A kiválasztott intézmény neve: Veresegyházi Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény 

OM: 200121

Gyermekük oktatási azonosítója (7-essel kezdődő 11 jegyű szám) szükséges az ügyintézéshez, ezt az óvoda tudja megadni Önöknek.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az Önök jelentkezése NEM jelenti azt, hogy gyermekük automatikusan felvételt nyer a Veresegyházi EGYMI-be. Az intézményünkbe felvehető gyermekek száma korlátozott, a jelentkezők száma pedig minden esztendőben meghaladja ezt. A felvétel egy folyamat, amelynek során minden jelentkező gyermekkel/tanulóval és Önökkel is találkozunk és egy szakmai szempontrendszer alapján adott év június 30-ig döntünk a felvételről. (A felvételi szempontsor az intézmény honlapján megtekinthető.)

Üdvözlettel: Csáthy Tamás igazgató